Bon dia i una invitació a aprendre junts

Comença el curs. Serà un any diferent: serem més, hi haurà menys temps per a vosaltres que mai gràcies a l’abandonament del sistema públic d’ensenyament per part d’unes Administracions més interessades pels banquers que pels joves. Tanmateix, sou vosaltres, la gent jove que demà serà el fonament de la societat, que doneu sentit a això que anomenem, sense pensar-hi massa, “educació”.

Obrim aquest bloc precisament per donar-vos una mà i per aprendre amb vosaltres. Necessitem un sistema educatiu que parli de la realitat, que sigui modern i que ens connecti amb el món. Sou “natius digitals” diuen: heu nascut a l’era internet i us corre sang digital per les venes. La majoria de profes vam fer prompte i ens hi anem incorporant com podem. Ens titllen, per això, de “nouvinguts digitals”. Ensenyeu-nos-en un poc i us sortirem a camí.

Aquí procurarem mostrar eines i estímuls perquè milloreu, perquè li agafeu el gust a llegir, a fer-se preguntes i a treballar i fer recerca junts. És el que fan en els centres i països on l’educació és una prioritat i un tresor a cuidar abans que gairebé tot. Serà fantàstic poder documentar-hi què feu a les nostres aules. Però, sobretot, voldria que hi participéssiu i el féssiu cada dia un poc més vostre: penjant-hi coses vostres, enviant-hi comentaris, proposant i debatent temes i iniciatives d’aprenentatge que trobeu interessants.

La singladura comença. Que tinguem bon vent i que els corsaris es perdin en el mar!

Vostre,

Joan

Mestre a 2n i 4t d’ESO

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s