1a avaluació: els temes estrella i els nostres grups de recerca

A Segon A i Segon B hi ha molt interès a descobrir què dimonis deu ser això de fer recerca. Després de posar en comú amb el professor els temes proposats, ens proposem contestar preguntes importants sobre el món que ens envolta.

Carla Arias i Bárbara Barrera s’interessaran per la diversitat humana existent al centre. Volen donar resposta a “qui som dins la classe i l’institut? (D’on venim, què parlem, etc)”.

Per la seva banda, Irene González, Vicent Marí i Nicolás Caput bussejaran per la història antiga d’Eivissa (fins al segle XV) per demanar-se “què té a veure l’Eivissa d’abans amb la d’avui?”.

A més, Neus Tur i Andrea Montes repassaran l’avenç imparable del món digital. La seva qüestió és “quines són les millors eines 2.0 ara mateix? (programes, sistemes, aplicatius, etc)“.

L’amenaça del canvi climàtic serà tocat per Bilal El Moussaoui, Daniel Rivera i Alexander Smith. Intentaran respondre a “com podem reduir la petjada climàtica en la nostra vida quotidiana? (a casa, a l’institut, etc)“.

Finalment, dos equips faran seu el tema de la crisi econòmica. Víctor i José Antonio Jiménez així com Andrés Palma per una banda i Luz Espinoza i Marta Ferrer per l’altra hauran de fornir una resposta a la qüestió de per què hi ha crisi econòmica a Eivissa i a Europa.

Aquesta setmana, els grups presentaran el pla de treball perquè màxim dia 21 de novembre la feina pugui arribar a bon port. Bona sort i a veure si se us encomana el gust per fer-vos preguntes i buscar, cada cop, millors respostes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s