Any nou, projectes de recerca cada cop millors

El trimestre passat vam ser capaços d’arrencar el curs amb uns projectes de recerca que, en alguns casos, sorprenien per la seva participació i capacitat de suggerència sobre el món en què vivim. No els tenim tots gravats, però volem mostrar-vos-en un petit exemple, el del grup d’Andrés Palma, Víctor Jiménez i José Antonio Jiménez. La pregunta clau que havien de respondre era: “Per què hi ha crisi?”. La veritat és que van espigolar ben a fons i us convidem a gaudir d’aquest fragment de la seva prometedora primera feina:

En encetar l’any 13, ens plantegem nous temes i millorar la nostra capacitat de fer treballs de recerca de grup, una de les estratègies d’innovació pedagògica més avançades a les zones del món on l’educació palesa excel·lència i qualitat sostingudes. Ja us anirem informant del procés i dels resultats. Mentre, us avancem només quins seran els dos temes que tocaran els diferents equips en aquest segon trimestre:

– Ser jove avui

– Les llengües del món

L’experiència dels primers treballs ens fa donar molta més importància a dedicar temps a aprendre com formular bones preguntes clau per afavorir la confecció de plans de treball ben travats i sòlids, que facilitin la recerca. Igualment, en aquest trimestre introduirem una rúbrica que ens ajudi a valorar la contribució de cadascú a la feina del grup de cara a reforçar la consciència dels beneficis (o dificultats) de muntar equips i de repartir bé les tasques.

RubrTreballR

RubrTreballR2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s